311810 |

| AVEA'nın Sistem Bozuklukları Hiç Bitmez!
hakan27383
[12 Haziran 2008, 10:17]
09.06.2008 tarihinde, gece 00:30-01:00 sıralarında saatin geç olması nedeniyle ve acil görüşme yapmam gerektiği için, kredi kartımın internet bankacılığı aracılığıyla 05066311*** numaralı telefonuma, 150 kontör yükledim. 2 dak. içerisinde, kontör yüklenmiş. Fakat ben kontör sorma servisini arayarak öğrendim. Ben ne indirimli tarifeden ne de kampanyalardan yaralanabildim. Çünkü bilgi mesajı gelmedi.
Avea müşteri hizmetlerini aradığımda, gece olduğu için ve güncelleşme yapılmamış olabileceğinden gelmemiş olabilir dediler.Kontörümün yüklendiğini teyit ettiler.Bir süre beklememi istediler.Sabaha kadar bekledim.Ne mesaj geldi ne de indirimli tarifeden yararlanabildim. Tekrardan müşteri hizmetlerini aradığımda, kontörün yüklenmiş olduğu görünmemekte ve de teknik inceleme altına alınacağını, 48 saat içerisinde sonuçlanacağını söylediler.
Ben de kontörü acil görüşme yapmak için yüklediğimi, söyledim.Bana tekrardan en geç 48 saat içerisinde sonuçlanacağını ve başka bir şey yapamayacaklarını söylediler.Ben de elimden bir şey gelmediği için tamam diyerek kapattım.Bu nasıl iştir ki, kontör yükleniyor ve sistemde görünmüyor. Kontör yüklenmemiş olsa anlayacağım ama yüklendiği taktirde indirimlerden faydalanamadım.Şikayetimi dile getirdim. Bakalım ne olacak? |