ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Gerekli Açıklamaları Yapmıyor msarac312  [11 Haziran 2008, 09:00]
Geçenlerde Avea'nın ("0554" ile başlayan hat+100 kontör=10,50 YTL) satışlarından, 1 adet aldım.100 kontör bittikten sonra, yeniden kontör yükledim.2 gün sonra kontrol ettiğimde, 50 kontörümün düşüldüğünü fark ettim. Avea müşteri hizmetlerini aradığım da, tabii bir sürü bahaneden sonra, bir defaya mahsus 50 kontör düşüldüğünden bahsedildi.

Hattı aldığım yerde, bu konuda kesinlikle ikaz edilmediğim gibi, aldığım hat zarflarının üzerinde de bu konuda kesinlikle yazılı olarak bir ikaz yoktu.Madem bu 50 kontör düşülecekti, neden 50 kontör ücreti,(yaklaşık 8,50 YTL ) ilk satışta satış fiyatının üzerine konulmuyor.

Bu konuda, benim gibi binlerce kişinin aynı şekilde yanıltıldığını düşünüyorum.Bu konuda Avea yetkililerinden bir açıklama yapmasını ve de mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.&

Arkadaşına Gönder

Avea
11.06.2008

Sayın Yetkili,

310547 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri