ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Abonelerinin İstek ve Görüşlerine Önem Vermiyor! rumuz17845  [09 Haziran 2008, 09:00]
Avea abonesi olarak şu ana kadar yaptığım hiçbir şikayetime önem verilmedi. Artvin Şavşat Meydancık beldesine baz istasyonu kurulması ile ilgili olarak defalarca şikayetçi olduk. Önce 2006 yılı içerisinde çözüleceği belirtilip çözülmeyen 2007 yılında bu sözü inkar eden; 2008 yılının yarısına geldiğimiz şu günlerde ise 2008 yılı içerisinde çözüleceği vaat edilmektedir.

Müşteri memnuniyet buysa sizin olsun, istemiyorum. Sadece söz vaat var icraat yok. Bütün insanlar görsün. Eğer sorunu çözseydiniz ben buraya yazmazdım. Maalesef acil bir durumum oldu ve aldığımdan beri bölgede telefonumu kullanamadım. Bundan sonra da çözüleceğin zannetmiyorum. Avea'ya güvenim yok. Birçok arkadaşım ve akrabamla Avea'ya geçtik ama sonuç ortada. Biz faturalarımızı eksiksiz yatırıyoruz; siz ne yapıyorsunuz? Bir hiç. %

Arkadaşına Gönder

Avea
09.06.2008

Sayın Yetkili,

310365 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri