AVEA'dan Kazandığım Kontörler Neden Gelmiyor?
AMurat
[09 Haziran 2008, 09:00]
3 sene veya daha fazladır Avea Mobil Öğrenci tarifesini kullanmaktayım. Şu ana kadar sorunlar yaşasam da benim için en avantajlı operatör Avea. Fakat geçen günlerde bir sorunum oldu.
Avea, Arankazan uygulamasına geçti. Başka operatör ya da sabit telefon hattından 20 dakika arandığımız zaman 20 kontör kazanmamız gerekiyordu.
Şu ana kadar 3 kere 20 dakikayı geçtim ve sadece 20 kontör kazandım. 40 kontörüm nereye gitti bilmiyorum ama yüklenmediğinden eminim. Avea'nın sorunumla ilgileneceğini umarım.
Ekleme: Sayın Avea yetkilileri, ismim belli, neden bana ulaşamıyorsunuz anlayamadım.^^
310089 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
09.06.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan iritbat numaralarından ulaşılmamıştır.
Abonemize not bırakılmıştır.
Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak konu hakkında detaylı bilgi alabilir.