ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Tarifeleri Sınırlıyor dershaneci  [07 Haziran 2008, 09:00]
0 505 839 13 ** numaralı telefonuma 5.6.2008 tarihinde Personel Plus tarifesinin değişeceği, sınırsız kamu tarifesine dönüştürüleceği ile ilgili mesaj aldım. Ücretin aynı kalacağı, sınırsız görüşmenin devam edeceği, ancak 600 mesaj hakkımızın elimizden alınacağı yazıyordu.

Mesajı çok kullanan biri olarak bu mesajla şok oldum. Eğer bu sistem uygulanmaya başlanırsa aylık 25 YTL olan faturam mesajları aynı şekilde kullanmaya devam etmem halinde 125 YTL ye çıkacak. Yani yüzde 600 bir artış olmuş olacak.

Mesajda uygulamanın 6.06.2008 (bu gün ) başlayacağı yazıyordu. Hemen Avea müşteri hizmetlerini aradım. Tepki olarak hattımı iptal etmelerini istedim. Bana net bir bilgi vermediler.

Daha önce öğretmen hattından Personel Pluss'a geçmiştim. O zaman çok cazipti. Sabit ücret arasında neredeyse hiç fark yoktu. Yıllar içerisinde aradaki sabit ücret farkı aşırı artsa da bir şey demedik.

Önceden Personel Pluss tarifesinin kalıcı bir tarife olacağı söylenmişti. Biz dostlarımızı mesaja alıştırdık, konuşacağımıza ulaşamadığımızda mesaj gönderiyoruz. Lütfen Avea bu işe çözüm bulsun. ^^

Arkadaşına Gönder

Avea
09.06.2008

Sayın Yetkili,

309763 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri