ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'da 6 Yıldır Kullandığım Hat Başkasının Çıktı ilteracar  [07 Haziran 2008, 09:00]
2002 yılından bu yana 555 300 08 ** no'lu hattı kullanıyordum. Sim kartım bloke olunca müşteri hizmetlerini aradım. Hattın başkası üzerine olduğunu söyleyip bana o kişiyi bulup işlem yaptırabileceğimi söylediler.

Ben hattı alırken kendi üzerime almıştım. Bayi yanlış kimlik faksladıysa benim suçum ne? Aradığımda bana her seferinde “o kişiyi bul” deniliyor.^^

Arkadaşına Gönder

25.06.2008

Sayın Yetkili,

309672 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin tekrar aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri

11.06.2008

Sayın Yetkili,

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan irtibat numaralarından ulaşılamamıştır.

Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak incelemenin sonuçları hakkında detaylı bilgi alabilir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri