ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Klonlu Telefonu Açtırma Ücretini İade Etsin taneryaman  [07 Haziran 2008, 09:00]
2002 yılında, faturası ile garanti belgesi ile satın aldığım nokia 3310 cep telefonumun, 2006'da imei numarasının klonlu olduğuna dair, bir mesaj geldi. Mesajın içeriğinde,”mesajı evet yazarak cevaplarsam, halen kullandığım hat ile eşleştirileceği, başka hat ile kullanamayacağım ve faturama 5 YTL yansıtılacağı ,mesajı cevaplamazsam iki ay içinde cep telefonumun kullanılamayacak şekilde, devre dışı bırakılacağı” uyarısı vardı.

Ben de “evet” olarak cevapladım. 5 YTL kayıt parası faturama yansıtıldı. Bu güne kadar da, aynı hat ile sorunsuz kullandım. Başka numaralı Avea hattı ya da diğer cep telefonu servis sağlayıcılarından bir sim kartı kullandığımda, kayıtsız kart uyarısı ekranda çıkıyor ve kullanamıyordum.

İki gündür eşleştirilen ve yıllardır kullandığım kartta da, aynı uyarı ile karşılaşıyorum.telefonumu kullanamıyorum. Dün sabah bir konuşma yaptıktan sonra, telefon iptal oldu. Sim kartımı başka telefon ile kullanabiliyordum.Yani sorun sim kartta değil.

Avea 5 YTL mi faiziyle geri ödesin ya da telefonumu kullanıma açsın. Yoksa ben onların hattını kapatacağım.&

Arkadaşına Gönder

Avea
10.06.2008

Sayın Yetkili,

309527 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

yapmış olduğumuz görüşmede abonemiz problemin sona erdiğini aktarmıştır.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri