ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AVEA Yeterli Bilgilendirme Yapmıyor can-34  [07 Haziran 2008, 09:00]
Abone merkezine gittim.Mobil öğrenci almak istedim. 15 YTL 100 kontör içinde dediler.Kabul ettim. Sözleşmeyi imzaladım ve kabus başladı. Öğrenci tarifesine geçmem için, 150 kontör yüklemem gerekmiş. Müşteri bilgilenmesi yok. Bir telefonum açılmadı. Başka bir telefonda numaramı aradım, başkası çıktı.

Avea'yı aradım. Bir sürü bekleme, soru yönlendirme, bilmem ne işlemleri yaptırdı.150 kontör yükledim. 50 kontör kayıt ücreti düştü. Şu an hattım evde ve çoğu yerde çekmiyor. telefonum mesaj göndermiyor. &

Arkadaşına Gönder

11.06.2008

Sayın Yetkili,

309432 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri

11.06.2008

Sayın Yetkili,

Abonemiz şikayetçi bilgilerinde yer alan iritbat numaralarının hatalı olması sebebi ile kendisine ulaşılammaktadır.

Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak konu hakkında detaylı bilgi alabilir.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri