ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'nın Wap Bağlantısı Yoluyla Haksız Yere Düşürdüğü Kontörler! Seldac  [07 Haziran 2008, 09:00]
Avea'nın şu sıralar övüne övüne reklamını yaptığı Avea müzik indir kampanyanızı dün denemek istedim. Keşke böyle bir gaflete düşmeseydim. Biz yıllardır kullandığımız farklı GSM operatörlerini Avea'nın vereceğini vaat ettiği kaliteli hizmet anlayışınıza güvenerek bırakıyoruz; fakat daha hatta sahip olurken sorunlarla karşılaşıyoruz.

2 adet hat almak için İstanbul Carousel'deki abone merkezlerine gittim. Hizmetlerinizden yararlanmak için ilk olarak faturasız hat almak istedim ki memnuniyetim devam ederse bu hatları faturalıya çevirip diğer aile bireylerine, iş yerinde kullandırmış olduğum hatlarımı da servislerine geçirmeyi planlıyordum.

2 adet hat satın aldım, daha sonra başka bir abone merkezinizde aynı hatların çok daha az bir fiyata satıldığını gördüm. Aynı gün içinde tekrar ilgili merkeze gittiğimde fiyatların değiştiğini diğer merkezin yanlış işler yaptığını yani piyasadaki neredeyse tüm satıcıların her zamanki karalama taktikleri ile karşılaştım.

Bu seviyesiz yaklaşımın içerisinde daha fazla olmamak için firmanın bizlerle buluşan yüzü olan abone merkezlerini suçladım. Üzerinde durmadım. Hattıma (554 802 7* **) birkaç gün önce 250 kontör yükledim 100 kadar kısmını diğer hattıma (554 802 7* **) transfer ettim ama nedense bu kontörlerden 10'u havaya uçmuş?

Dün de yazımın başında da belirttiğim gibi Avea müzik indir kampanyanızı denemek istedim. İnternet sitelerinden üye oldum ve oradan telefonuma gönderilmesini istedim ama ve tabii ki (ilgili link cep telefonunuza gönderildi) yanıtı almama rağmen böyle bir link telefonuma gönderilmedi. Neden? Çünkü daha fazla kontör çekmek insanları bu sorunlarla uğraşmaya sevk etmek ve bu kalitesiz hizmetle muhatap olmak zorunda bırakmak için.

Daha sonra cep telefonumdan bağlandım ve ücretsiz denilen şarkılardan denk gelen birini indirdim. Wap bağlantısı ne kadar olabilirdi ki? Her yerde kullandığımız ayda en az sadece 29 YTL'ye dahi abonesi olabileceğiniz internet bağlantısı bile varken bu ne kadar tutabilirdi ki? Yaklaşık 80 kontörü aldı, hatta borçlu dahi bıraktı beni bu bağlantı.

Bu durumun acilen düzeltilmesini talep ediyorum. Adıma olan iki hattı; dün de aynı kelimeleri konuşan müşteri hizmetleri yetkilisi ile yaptığım görüşmede ve kendilerine geçtiğim maile yanıt gelmemesi durumunda kapattıracağım. Abone olurken Avea'yı temsil ediyoruz diye karşımızda duran kişilerden (ki ben hattı satın alırken orada başka bir mağdura laf yetiştirmekle meşguldüler) haksız yere alınan ücretin, kaybolan kontörlerin iadesini istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Avea
10.06.2008

Sayın Yetkili,

309394 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri

09.06.2008 Seldac Bugün sözde çözüm için arayan müşteri temsilcileri hiçbir şekilde çözüm amaçlı bir yaklaşımda değil aksine savunma yaklaşımında idi.İletişim merkezleri fahiş fiyata hat satabiliyor,aveanın nasıl oluyorsa hiçbir yaptırımı olamıyor,internet siteleri ücretsiz yapılması gereken işlemi link gönderildi diye örtbas ediyor ve sizi telefondan net bağlantısına sevk ediyor,sonrada wap ücretiniz bu kadar ama siz internetde dolaşmıssınız şarkı seçmişsiniz gibi veryansında bulunuyorlar. Tüketiciyi eksik bilgilendirilmeyecek firmanın sitesindeki şarkı indirme seçeneklerinde bunu belirtecekler yada link istememe rağmen bana nasıl oluyorsa ulaşmayan linkin hatasını bizim gibi bu firmadan HİZMET ALAN kişilere kesmeyecekler.

Şikayetimle ilgili hiçbir sonuç alamadım.Hattı iptal etmek istediğimi söylediğimde de yeniden müşteri hizmetlerini armamam gerektiğini öğreniyorum.Ne büyük trajedi...

Bu konudan müzadrip bir tek şahsım değil sanırım.Müzik indir kampanyasına ait şöyle bir şikayetlere bakınırken gözüme çarpan şikayetler 307777-309312 ; havaya giden kontörlerle ilgili ise zaten bir çok şikayet mevcut fazla aramaya hiç gerek yok; yazıkki aveanın şikayetlere döndüğü mesajlar ise hep aynı ...)