AVEA Fatura Detaylarını Göstermemek İçin Bahane Peşinde
lakendi
[05 Haziran 2008, 09:00]
2 ay önce faturam fazla geldiği için internetten çağrı detay talebinde bulundum. 2 hafta içinde geleceğini iletmelerine rağmen elime ulaşmadı. Bu arada benden bu talebin parasını aldılar.
Ayın 26'sında müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda gönderilmemiş. Tekrar gönderiyoruz dediler. Bugün ayın 4'ü ve detay elime ulaşmadı. Tekrar aradığımda bana yapılan açıklama “biz kaydınızı aldık, talebinizi ilgili birimlerimize ileteceğiz” oldu.
Sonra beni bir kişi arayarak “Melike Hanım biz hat sahibi adına gönderiyoruz. O nedenle elinize ulaşmıyor.” Dendi. Yani bahane üstüne bahane. İlk başta detay parasını aldılar. Konuşmadığım bir ücret için fazla para aldılar. Bu fatura detaylarını bana göstermemek için de bahane üstüne bahane.
Madem hat sahibi adına gelecekti, neden internette posta adresi bölümünde benim adımı soyadımı yazıyorlar?^^
308762 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin yeniden aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
05.06.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.