308321 |

| AVEA Çalıştığı Bayileri İyi Seçsin
ekonomist06
[05 Haziran 2008, 09:00]
Şubat ayında yurtdışından getirdiğim telefonumu, kayıt altına aldırmak için, Avea hattımla, Bahçelievler Öz Anadolu iletişim Avea bayisine, gerekli belgelerim, dilekçem ve 5 YTL ücret ile başvurdum.
telefonum 1 hafta içinde açılmadı.Tekrardan Anafartalar'daki merkezle iletişime geçtim. Eksik belgem olmadığı halde, eksik belge olduğu söyleniyordu. Tamam dedim.Tekrar belgelerimi faks çektim. telefonum iki ay açık kaldıktan sonra, tekrar kapandı.Telekomünikasyon Kurumu'nu aradığımda, Öz Anadolu İletişim'in kayıt yaptıktan sonra, hâlâ belgelerimi oraya göndermemesi sonucu, telefonum tekrar kapandığını öğrendim.
Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayıp, durumu bildirdim. Özanadolu İletişim ile çalışmayı kestiklerini, artık Tunalı'daki bayiiye başvurmam gerektiğini söylediler. Param yanmasına rağmen, tekrar belgelerimi toplayıp,Tunalı'ya gittim.Fakat onlar da bu işlemi hâlâ diğer bayinin gerçekleştirdiğini söyleyerek, beni Özanadolu İletişim'e yönlendirdiler.
Avea'nın böyle sorumsuz bayiilerle çalışıp, kendi adını lekelemesi ve müşteri kaybetmesi, bence hiç rasyonel değil. Imeı kaydım, hâlâ Avea'da bulunduğu için, diğer şirketlerden de işlem yapamamaktayım. Üstelik kaydımı sildirmek için,Bahçelievler'deki Avea bayisine gittiğimde, çalışanların saygısız tutumlarıyla karşılaştım.
Arkadaşımı arayarak, işi hızlandırabilirim.Fakat yapmayacağım.Saygısız davranışlarla, Avea'nın adını lekelediklerini düşünüyorum. Hâlâ kaydım durmakta ve belgelerimi nereye götüreceğimi bilmediğim için, telefonum aylardır kapalı durmaktadır. Bu davranışlardan ve işleyiş bozukluklarından, o kadar rahatsız oldum ki, bu günden itibaren Avea hattı kullanmaktan vazgeçtim.
Umarım bu şikayetim sonucunda, Avea artık çalıştığı bayileri iyi seçer ve müşteri memnuniyetini göz ardı etmez.& |