ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA İndirim Adı Altında Yapılan Oyunlar DrSerkanErkan  [05 Haziran 2008, 09:00]
Avea'nın "İndirimli Gprs bağlantısı kampanyasıyla %90'a varan indirimlerle, internete bağlanın" mesajından sonra, 6 Mayıs 2008'de müşteri hizmetlerini arayıp, ayrıntılı bilgi istedim. Bana 5 YTL+Ötv karşılığında, 5 Gb kullanım hakkı verileceğini ve ekstra bir ücret talep edilmeyeceğini bildirdiler.

Bunun üzerine, sadece 500 Mb civarında bir internet erişiminde bulundum. Daha sonra, güncel fatura sorgulama hizmetinden, borcumu sordum. Bana önce 400 YTL borcum olduğu söylendi. Bunun üzerine hemen internet paketi aboneliğimi iptal ettim. Daha sonra güncelden sorgulattığım borç miktarı, 3 gün içinde 300 YTL daha artıp, 707 YTL oldu.

Avea'yı bu durumla ilgili olarak aradığımda, sınırın 5 Gb değil, 5 Mb olduğunu ve şikayet için fatura kesim tarihini beklememi, bu ücretlerin indirimsiz olduğunu söylediler. Fatura kesiminden sonra, borcumun 1000 YTL olduğunu öğrendim.

Avea'yı aradığımda, bu konuyla ilgili bir şey yapamayacaklarını, istersem savcılığa başvurabileceğimi söyleyip, telefonu kapattılar.

Şikayetlerim:
1-Bana konu hakkında yanlış ve yetersiz bilgilendirme yapıldı.
2-%90 indirim var deyip, laf cambazlığıyla beni yanılttılar.
3-Kullanıma kapattığım paket hakkında, 3 gün içerisinde 300 YTL artışın nasıl olduğunu bana açıklayamadılar.
4-Neyin, nasıl, ne kadar ücretlendirildiğini, bana açıklayıp paket hakkında bilgi vermediler.
5-Nasıl oluyor da telefonuma mesaj çekip, beni kandırarak yanıltıyorlar.
6-Benim bilgilendirme istemediğim paket hakkında, bana yanlış bilgi verip, beni nasıl oluyor da seri mesajlarla bu hataya düşürebiliyorlar?&

Arkadaşına Gönder

Avea
05.06.2008

Sayın Yetkili,

308291 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri