307237 |

| AVEA Konuşandan Bir Konuşmayandan Beş Alıyor!
salif
[03 Haziran 2008, 09:00]
Arkadaşım adına kayıtlı bir öğretmen hattı kullanıyordum. Bir gün Avea'dan gelen bir telefon Kamuplus tarifesini tanıttı. Cazip geldi, "1" tuşuna basarak kabul ettim. Fatura yüksek gelmeye başlayınca vazgeçmek için 500'ü aradım. Yasal sahibinin dilekçesi ile mümkün olacağını belirttiler.
Avea'nın çıkarına olan Kamuplus tarifesine geçerken yasal sahibini sormayıp bana bir tuşa basarak bu fırsatı verenler, bu tarifeden ayrılmak istediğimde yasal sahibinin dilekçesi gerekiyor dediler. Bunun üzerine hattımı iptal ettirmek üzere kartı çıkartıp cüzdanıma koydum. Daha önce konuşurken 60–70 YTL olan faturam, bir ay sonra hiç kullanmadığım ayda 336 YTL olarak geldi.
Avea'yı aradığımda yanlışlık olmadığını, GPRS kullanımı olduğunu, mesaj ve telefon konuşması olduğunu belirttiler. Kart telefona takılmadan bunlar nasıl oluyor anlayamadım.
Avea'nın bu tür hataları sık sık yaptığını etrafımdaki Avea kullanıcılarından öğrendim. Avea'nın bu yaptıklarının teknik hata değil, kasıtlı olduğu yönünde kuvvetli kanaat oluşmaya başladı. Avea'dan imaj düzeltme bekliyorum. % |