ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Numaramı İçerik Servislerine Vermesin ahmetmercan  [03 Haziran 2008, 09:00]
Son iki aydır, Avea faturama içerik servisleri adı altında, bu güne kadar vergi hariç yaklaşık 17 YTL' lik bir ücret yansıdı. Avea müşteri hizmetlerini aradığımda, benim Mobiltürk adlı bir firmaya, üye olduğumu söylediler. Oranın müşteri temsilcisine yönlendirdiler.

O firmayı aradığımda, 8 Nisan'da üye olduğumu, melodi ve video indirdiğimi söylediler. Ben oraya ne üye oldum ne de bir şey indirdim. Etraftan duyduğuma göre, telefon numarama gelen mesajla, beni üye yapıyorlarmış.

Üyeliğimin iptal edilmesini istedim. Üyeliğimin iptal edildiğini söylediler. Ancak Mayıs ayı faturam da, yine içerik servisleri adı altında, 4.03 YTL para kesilmiş. Avea müşteri hizmetlerini aradığım da, onlarla bir ilgisi olmadığını söylüyorlar. Peki ilgisi yoksa, bu gibi reklam mesajlarını durdursunlar. Ya da numaramı vermesinler.

Yaklaşık 7 yıldır Avea kullanıyorum ve çok memnundum. Bu iki aya kadar… Bana bu konuda yardımcı olamadılar.2 tane faturalı hattımı zaten kontörlüye çevirmiştim. Şimdi bu faturalı hattımı da ve yakınlarımın hatlarını en kısa sürede kapatmayı ve benden haksız yere alınan para içinde, her iki firma hakkında hukuki işlem uygulamayı düşünüyorum.&

Arkadaşına Gönder

Avea
04.06.2008

Sayın Yetkili,

306976 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abonemizle ilgili içerik servisine üyelik hakkında detaylar paylaşılmıştır.Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanacaktır.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri