ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Boşa Giden Kontörlerimi İade Etmiyor mmurty  [20 Mayıs 2008, 09:00]
14 Mayıs günü 18:55 sularında,Sms paketi talebinde bulundum. "Talebiniz alınmıştır"diye Sms geldi. Ancak hemen ardından "Talebiniz başarısız olmuştur, tekrar deneyiniz" diye Sms geldi. Fakat kampanya gereği 39 kontörüm gitti, geri gelmedi. Gece 23:30 sularında müşteri hizmetlerini aradım. Derdimi anlattım. “Dosyanız oluşturuldu, arkadaşlar ilgilenecekler" denildi.

Beklemeye başladım. Ertesi gün, 16:30'a kadar bekledim.16:30'da tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bana,ilk başvurudan sonra, en erken 24 saat, en geç 48 saat içerisinde döneceklerini söylediler.48 saatin dolmasını bekledim.Ne arayan oldu, ne kontörlerim geldi.

48 saat dolduğunda, müşteri hizmetlerini tekrar aradım.Yapabilecekleri hiçbir şey olmadığını söylediler. Bekleyecekmişim. Neredeyse 18 Mayıs oldu.Hâlâ Avea'dan ses seda yok. Öğrenciyim, mağdur oldum. Ben bu şekilde, laubali çalışan bir firma görmedim.&

Arkadaşına Gönder

Avea
21.05.2008

Sayın Yetkili,

300328 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri