AVEA Faturamdaki İçerik Servisleri Ücretlendirmesi!
buzlucam
[07 Mayıs 2008, 09:00]
Avea Faturamdaki 12,08 YTL'lik içerik servislerinin ne olduğunu Avea müşteri hizmetlerine sorduğumda Mobilturk servisine üye olduğumu, bu nedenle 12 YTL bu servisin kullanım ücreti olduğunu söylediler.
Ben bu servise hiçbir zaman üye olmadığımı, zaten 1 senedir kullandığım telefonumun bu servisin hiçbir özelliğini kullanamayacağını, son derece basit bir telefon olduğunu söylememe rağmen 3750'ye iptal yazıp yollayın gibi basit bir cevap verildi.
Daha sonra Mobilturk'ün internetten arayıp bulduğum 555 738***0 numaralı telefonunda görüştüğüm şirketin müşteri hizmetleri servisinden *** isimli kişi 10 Nisan 2008'de üye olduğumu ve daha sonra video indirdiğim gibi saçma bir cevap verdi. Üyeliğimi iptal edin diye bildirdim iptal ettiğini söyledi. Fakat yine de mesajla iptal yazıp gönderdim.
Herhalde dünyada nokia 6021'le uygulama yükleyip video seyredebilen tek kişi benimdir çünkü bu telefonun böyle bir özelliği yok. Hafızası ancak telefon numaralarını kaydedecek kadar ve benim gönderdiğim en son mesaj 26.10.2007 tarihine ait çünkü pek mesaj göndermem prensip olarak.
10 Nisan 2008'de nasıl üye oluyorum mesajla? cep telefonumu da 1 dakika olsun kimseye vermem çünkü bu konuda çok hassasımdır. Avea klasik cevaplarından birini de bana verir çünkü bu konudaki tüm yazılara kopyala yapıştırla görevli aynı cevabı veriyor. Ama Avea adını temizlemek istiyorsa bu konuya gereken özeni göstersin yoksa olayın tek açıklaması var bu olayda trilyonlar dönüyor; ben kendimden eminim.
telefonumda orijinal müziklerden başka müzik bile yok. Dünyada bu kadar basit model (nokia 6021) telefonla (kamerası, video gösterme, uygulama yükleme özelliği olmayan) video seyredebilen tek kişi benimdir herhalde. Sim kartımı son 1 senedir başka hiçbir telefona takmadığım ve yerinden bile çıkarmadığım telefonumda bunları yapmadığıma ben eminim.
Avea'nın bu kadar ucuz bir yöntemle para kazanmaya çalışacağını sanmıyorum. O zaman doğru düzgün ve mantıklı bir cevap versinler, kopyala yapıştırla verilen aynı konudaki cevapları okudum. %
294502 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin tekrar aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
31.05.2008
buzlucam
Geri iade edileceği söylenen mobilturk kesintisinden hiç bir geri iade yok . Çözülen hiçbir şey yok.
12.05.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin tekrar aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abonemizle ilgili içerik servisine üyelik hakkında detaylar paylaşılmıştır.Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de yeniden paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanacaktır.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
08.05.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abonemizle ilgili içerik servisine üyelik hakkında detaylar paylaşılmıştır.Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanacaktır.