ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Hattımı Kapattıramadım hvsubay  [28 Nisan 2008, 09:00]
Adıma kayıtlı bulunan Avea hattım için Avea merkezinden kapattırılması yönünde başvuruda bulundum ama halen hattım acık. Normalde bana 48 saat içinde dönüş yapıp, onay alınması gerekiyordu.

Bunu dahi yapmadılar. Aslında hattımı kapattırmak istemiyordum. Sadece bulunduğum numaradan çok rahatsız ediliyordum.

Askeri personel olmamdan dolayı çok rahatsızım. Bu konuyla ilgili Avea yetkililerine numaramın değiştirilmesini önerdim ama yapamayacaklarını ilettiler.

Bunun üzerine kapatılmasını istedim. 50 kontör yükleyelim kapatmayın dediler. Komik ama gerçek. Sonuçta hattım henüz kapanmadı.^^

Arkadaşına Gönder

Avea
28.04.2008

Sayın Yetkili,

290230 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri