ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Aralık 2007 Faturasını Bahane Göstererek Hattımı Kapattı! kasimkasim  [26 Nisan 2008, 09:00]
Mart ayından itibaren eşimin telefonu üçüncü kez kapatıldı. İlk ikisinde bir sebep gösterilmedi. 0,001 olan bir teknik arıza diye söylendi ve 48 saat içinde hattın açılacağını söylediler. Hattın iki açılışından da açma kapama ücreti kesildi. 16 Nisan 2008'de ise hat tekrar kapatıldı(iptal edildi).

Avea müşteri temsilcileri yine teknik bir sorundan bahsetti. 48 saat beklememizi söylediler ama hat yine de açılmadı. Defalarca aramamıza rağmen bir sonuç alamadık. En sonunda bahane olarak Aralık 2007 faturası gösterildi. Bizim elimizde dekont yok ama müşteri temsilcisi PTT'den iki gün gecikmeli bu faturanın da yatırılmış olduğunu söyledi. Bu durumda yetkili kişiye nasıl ulaşabilirim? Hat hala kapalı.%

Arkadaşına Gönder

Avea
26.04.2008

Sayın Yetkili,

289724 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri