286001 |

| AVEA'da Msn Uygulaması Ücretsiz Değilmiş!
gpoyraz
[17 Nisan 2008, 09:00]
Avea'nın 30 Nisana kadar ücretsiz olduğunu duyurduğu Avea Msn programını indirdim. kontörlerim ilk kulanım da 3'er, 5'er düşmeye başladı. İlk kulanım diye mühimsemedim; fakat ücretsiz olarak duyurulan uygulamanın her kullanımında kontörler düşüyordu.
3 sefer Avea müşteri hizmetlerini aradım. Konuştuğum müşteri temsilcileri her seferinde güzel bir bahane buldu, beni yanılttılar. Fakat son konuştuğum Avea müşteri hizmetlerdeki bayan internet kullanımının ücretli olduğunu ve uygulamayı her kullandığımda belli bir miktar da kontör düşeceğini söyledi.
Sonunda uygulamanın biz tüketicileri kandırmaya yönelik olduğunu ve bu durumdan Avea'nın haksız bir kazanç sağladığını düşünmeye başladım. Eğer kampanya da ücretsiz olarak duyurulmasaydı böyle bir uygulamaya bulaşmayacaktım.
Sonuç olarak Avea'dan kontör falan talep etmiyorum, zaten artık ihtiyacım da olmayacak. Şu an hattımda 60'a yakın kontör var ve bu kontörler bittiğinde Avea'yı kapatmayı düşünüyorum. Yaşadığım bu durum anlatmamım nedeni ise benim gibi kullanıcıların haksız yere kontör kayıplarını önlemektir.
Bazı firmaların "insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih etme" anlayışlar var, bazılarınınsa "güven kaybedip para kazanma" anlayışları var. Tabiî ki herkes tercihinde özgürdür.% |