347765 |

| AVEA Görüşmelerimde Yaşadığım Kesintiler!
lilyaganic
[25 Ağustos 2008, 09:00]
Aria 2000'de kurulduğunda ailem hemen yatırım yapıp Aria satış merkezi açmıştı. O gün bugündür hattımı hiç değiştirmedim, yedek bir hat kullanmadım, başka operatörlere geçmedim. Konusu geçtiği her zaman insanlara aria/Avea'nın hep daha iyi olduğunu, daha insancıl fiyatları olduğunu, kampanyalarının hep daha iyi olduğunu anlattım durdum.
Diğer bir firmanın yetkilileriyle bir toplantıdayken bile Avea'nın daha iyi tarifeleri olduğunu anlatmışlığım ve onları feci kızdırmışlığım vardır. Fakat artık sindiremiyorum. Gece 04.07'de gelen “mobil öğrenci paketinizin süresi dolmuştur. Kontör yükleyin” mesajları ve 10 dakikası 2 kontör olduğu halde konuşmamam için elinden geleni yapan tasarruf çılgınına dönmüş Avea yüzünden asabım bozulmaya başladı.
Her beş konuşmamdan birinde, 4 ya da 8. dakikada görüşmemin birdenbire –yerimi bile değiştirmememe rağmen- kesilmesi beni çileden çıkarıyor. Masum(!) tasarrufları herkes yapar ama bunun da dozu vardır. Bunu anlamayacak kadar dikkatsiz müşterilerinizin olmadığını bilmeniz gerek. Aynı şeyi çok sık konuştuğum insanlar da yaşıyor ve onlar da bunun farkındalar.
Lütfen beni arayın, ama 04.07'de değil, mümkünse tek tek konuşmalarımı gözden geçirelim ne zaman şebeke hatasıyla kapanmış ne zaman 4. ve 8. dakikada görüşmem bitirilmiş kontrol edelim.
Buna bir çözüm bulamıyorsanız da hattımı kapatın ve ben de daha çok alanda görüşme yapabileceğim, benden 2 kontör daha fazla alarak tasarruf etmeyecek ve görüşmem yarıda kesilip tekrar aradığımda “sen mi kapattın? ne oldu? şarjın mı bitti?” gibi sorularla ve o sorulara verilen yanıtlarla dağılan iletişimi toparlamaya çalışırken harcadığım saniyelerimin bir kez daha boşa gitmesini sağlamayacak olan bir operatörün müşterisi olayım.
Lütfen bir de saat kaçta size bunu yazdığıma bakın ve sabah erken uyanmam gerektiğini hatırlayın. % |