ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Hattı Aldım Ve Beni Pişman Ettiler nozturk1  [22 Ağustos 2008, 09:00]
30.06.2008 tarihinde 05066872*** numaralı bir Avea hattı aldım. Aldığım hattımın tarifesi her yöne aylık 300 dakika ve ücreti de yaklaşık 37.25 YTL olacağını söylediler. Daha sonra bana 01.06.2008 30.06.2008 tarihlerine ait bir fatura gönderdiler 37.25 YTL yani hiç konuşma yapmadığım tarihler para talep ediyorlardı.

Dana sonra ben ödemeyi yaptım. Ve itiraz ettim ve şikayette bulundum. Daha sonra o parayı iade ettiler. Şimdi gelen faturamın da 01.07.2008 - 31.07.2008 tarihleri arasında gelen faturam ise 66.33 YTL olarak geldi ve ben ay içinde 300 dakikayı geçmediğim halde gelen faturaya anlam veremiyorum.

Avea müşteri hizmetlerini aradığım zaman bana her hangi bir yanlışlık olmadığını söylediler. Birisi bana bunu izah etmeli 300 dakika süreyi aşmadığım halde bu nasıl mantık.

Arkadaşına Gönder

Avea
22.08.2008

Sayın Yetkili,

347477 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu aynı konulu şikayetini daha önce tarafımıza farklı kanallar aracılığı ile de iletmiş;şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra 21.08.2008 tarihinde aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri