337884 |

| AVEA'nın Yaşattığı Tarife Geçiş Sıkıntısı!
estrada
[04 Ağustos 2008, 09:00]
4 adet Avea hattım bulunmakta. Bu hatlar Tümkamu tarifesinde idi. Geçen ay Tümaile tarifesi çıkarıldı. Çıktığı günlerde arkadaşlarım yeni hat alacaklarından araştırma yapıyorlardı. Tarifenin özelliği (bayinin söylediği) tüm faturaları hatları sabit ücret karşılığı 3.200 dakika konuşabiliyorsunuz.
Bunu söyleyince bana da uygun geldi ve bir bayiye gidip tarife hakkında bilgi aldım. Söylediğine göre tüm faturalı hatlar için geçerli. Müşteri temsilcisini arayıp ona da sordum ve aynı şekilde tüm faturalı hatlar için geçerli denildi. Geçiş talebinde bulundum ancak bu tarifenin yeni alınan hatlar için geçerli olacağı söylendi. Üzülerek kapattım.
Ertesi gün aradığım farklı bir müşteri temsilcisi ile görüştüm ve tarife geçişimi gerçekleştirdi, yani temsilcilerin birbirlerinden haberi yok ya da işlemlerden. 1 ay sonra fatura geldi ve kendi tarife dışındaki tüm konuşmalara ücretlendirme yapılmış. Yine aradım, tarifenin sadece kurumsal hat sahipleri ile görüşebileceğim söylendi. Kızsak da sinirlensek de faturayı ödemekten başka yapabileceğimiz bir şey olmadığı için yine Tümkamu hattına geçiş yapmak istediğimi söylediğimde bayiden yapabileceğim söylendi ki bayi her hat için 5 YTL talep etmekte.
Ertesi gün yine aradım. Başka müşteri temsilcisi 3 ay içinde Tümkamu tarifesine geri dönüşü dilekçeyi faks çekerek yapabileceğimi söyledi. Faksı çektim, 48 saat içinde değişim yapılacağı söyledi. 3 gün işlem olmayınca yine aradım, faksın ulaşmadığı söylendi. Yine faks çektim. 2 gün sonra yine aradım, işlemim faksla yapılamayacağı bayiye gitmem gerektiği söylendi. Şimdi faks mı çekeceğiz bayiye mi gideceğiz yoksa hatları iptal mi edeceğiz?% |