ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'da Kontörlerim Kendiliğinden Gidiyor ve Bunu 2 Sene Sonra Anlıyorum! handekolat  [01 Ağustos 2008, 09:00]
Yaklaşık 5 yıldır Avea kullanıyorum ve bugün birdenbire kontörümün 66'dan 54'e düştüğünü fark ettim. Sebebini öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradığımda Smsnet Logo ve Melodi'ye üye olduğum söylendi. Ben böyle bir üyeliği onaylamadığımı söylediğimde yanlışım olduğunu ve iki yıldır üye olduğumu söylediler.

Bazı müşteri hizmetleri elemanları bu üyeliklerin gerçekleşmesi için cep telefonumuza mesajın gelmesinin bile yeterli olabileceğini söylediler.

Ardından iptal ettirmem için gereken işlemleri yaptım ve 54 kontörüm, 50'den fazla Aranbataria kontörüm ve 461 hediye SMS'im tamamen gidince bir daha müşteri hizmetlerini aradım. Bu sefer de aynı gün içerisinde Smsnet Oyun'a üye olduğum ve istemiyorsam iptal ettirmem gerektiği bildirildi. Ben ne kadar üye olmadığımı anlatsam da bir şey değişmedi.

Öğrendiğim başka bir gerçek ise Smsnet için üye olduğunuz her servis haftada 18 kontör ile ücretlendiriliyormuş. Ben bir servise üye olmadan benden nasıl kontör düşürülebilir? Hem de aylarca. Ve göz göre göre aynı gün içerisinde nasıl başka bir servise üye olabiliyorum?

Bu durum çözülmezse ve benden alınan kontörler geri yüklenmezse, Smsnet üyeliklerini iptal ettiremediğim Avea hattımı iptal ettirip tamamen kurtulacağım ve Avea'nın bu tutumunu herkese duyurabilmek için elimden geleni yapacağım. %

Arkadaşına Gönder

Avea
01.08.2008

Sayın Yetkili,

336369 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abonemizle ilgili içerik servisine üyelik hakkında detaylar paylaşılmıştır.Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanacaktır.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri