ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'dan Hatayı Perçinleyen Müşteri Temsilcisi akcakal  [30 Temmuz 2008, 09:00]
Avea'dan 334679 no'lu şikayetime istinaden bugün arandım. Sınırsız Kamu tarifesine ilişkin şikayetimi belirtmiştim. Karşımda ukala bir müşteri temsilcisi buldum. sürekli konuşuyor, sizin konuşmanıza en ufak bir fırsat vermiyor.

Söylediği şey “Avea'nın tarife değiştirme hakkı vardır. Sözleşmenizde böyle bir şey mevcuttur.” Sizce bu sözler bir yerlerden tanıdık gelmiyor mu? Aynı banka müşteri temsilcilerinin sözleri.

Onlar da kredi kartı yıllık işlem masrafı adı altında yapılan kesintiler için bunu söylüyorlardı. Peki sonuç ne oldu? Tüketiciler haklı görüldü. Müşteri temsilcisinin bana söylediği başka bir söz de şu: "Efendim bu uygulama bütün Kamu Plus tarifesi kullanan müşterilerimiz için geçerli. "

Böyle bir mantık olabilir mi? Yani "onlar sesini çıkarmıyor. Sen de otur, sesini çıkarma" denmek isteniyor. ^^

Arkadaşına Gönder

Avea
30.07.2008

Sayın Yetkili,

335696 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri