ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Çalışmayan Hattıma Seyirci Kalıyor bilgin61  [18 Temmuz 2008, 09:00]
Hattım iki gündür çalışmıyor. telefon ile de internetten e-mail ile durumu bildirdim. Daha önce belirttiğim konularda veya alakasız sorulardan başka bir şey içermeyen bir formalite e-postası alabildim.

Ben profesyonel gsm uzmanıyım, problemin nerde olduğu çok açık. Avea'da bu işi bilen biri yok mu?
telefonum sağlam, 1800 destekliyor ama kartımı Avea şebekesi 2 gündür tanımıyor. Aynı evde 2 Avea hattı daha var. Onlar çalışıyor. Hattım 3 gün önce çalışıyordu. Bankadan kontrol ettim, otomatik ödemedeki son faturası da ödenmiş. Parasını ödediğim hizmeti kullanamıyorum. Bu ne biçim bir işletme anlayışı?^^

Arkadaşına Gönder

18.07.2008 bilgin61 Bugün 4ncü gün ve sonunda sorunu çözdüler, artık hattım çalışıyor. Şikayetvar sitesine ve çözümde yardımı olan AVEA personeline çok teşekkür ederim.

Avea
18.07.2008

Sayın Yetkili,

329748 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri