328680 |

| AVEA'da Güvenlik Sebebi Açıklaması İle Daha İlk Gün Kapatılan Hatlar!
sanalreis
[16 Temmuz 2008, 09:00]
Tam 1 hafta önce kardeşime Avea'nın bayilerinden birileri gelerek aylık sabit ücret karşılığı kamu tarifeli hat satmışlar. Aynı gün kardeşim ve arkadaşlarının aldığı hatlar görüşmelere kapatıldı. Arama yapılmak istendiğinde karşımıza kendini müşteri temsilcisi olarak tanıtan kişiler çıkmakta ve şikâyetinizi aldık, size en kısa sürede döneceğiz deyip kapattılar. Kaç gündür de bu sorunu bize belgelendirin, resmi bir belge gönderin diye yalvarıyoruz resmen.
Gönderilse biz de kanuni işlemlere başlayacağız fakat bugün de aradan 1 hafta geçmeden arayıp GPRS kullanımı yapmışsınız, hattınız bundan dolayı kapatılmış ve 100 YTL ara ödeme yapmalısınız denildi. Daha ilk gün kapatılan bir hat nasıl oluyor da 100 YTL'lik bir GPRS kullanımı yapabilir?
Bu sadece kardeşim değil, onunla birlikte faturalı hat alan arkadaşlarının da başına geldi. Aradığımız müşteri temsilcileri bize her bilgiyi soruyor ama isimlerini almak istediğimizde söylemiyorlar.
Bir Avea yetkilisi de çıkıp bize bir şey söylemiyor, kaldı ki Avea'da yetkili bir birime ulaşılamıyor. Sadece ismini söylemeyen müşteri temsilcileriyle muhatap oluyoruz, onlar da biz size döneceğiz diyerek kapatıyorlar. Genel müdürlüğüne gitsek sanırım üstüne bir de tutuklatırlar. Bir müşteri temsilcisi ya da takım lideri değil, yetkili birilerine ulaşmak istiyoruz, tabii öyle birileri varsa Avea firmasında. % |