ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA İznim Dışında Faturamdan Ücretlendirme Yapmış haruncimrin  [16 Temmuz 2008, 09:00]
0505 460 ** ** numaralı hat kullanıcısıyım. Mobiltürk diye adını yeni duyduğum bir firma tarafından, 18. Şubat 2008 itibari ile 06 Temmuz 2008 tarihleri arasında aylık takribi 20,00 YTL Kdv, Ötv hariç olmak üzere ücretlendirildiğimi gördüm. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeler sonucunda, Mobiltürk'e yönlendirildim. Onay vermeden tarafıma olmayan hizmetlerin karşılığında, faturama yansıtılan ücretlerin iptali için Mobiltürk'e müracaat ettim. Umarım müracaatım dikkate alınır da, iptal ederler.

Bu konu ile alakalı kendim gibi birçok kişinin mağduriyetini, "Şikayetvar.com" üzerinden gördüm. Çok üzüldüm, operatörlerin klasik cevaplarının dışında bir sonuç göremedim. Tarafıma haberim olmaksızın uygulanan bu ücretlendirilmenin iadesini istiyorum.

Alamadığım takdirde Telekominikasyon kurumu başta olmak üzere, Tüketici Hakları Mahkemesi gibi yerlere başvuruda bulunarak, ücret iadesini isteyeceğim. &

Arkadaşına Gönder

20.07.2008 haruncimrin Müşterilerinizin mağduriyeti konusunda göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Mağdur olduğum konunun hızla giderilmesi konusunda çalışmalarınızın, kısa sürede yanıt vermesi neticesinde, gerekli firma tarafımıza yapılan kesintilerin tamamıı olmasada iadesini gerçekleştirdi. Lakin benim hala anlamdığım bir konu var, bahsi geçen firmayla benim hiç bir alakam olmamasına ragmen hiç kullanmadığım ve dahi hiç kullanmayacağım bir servise nasıl üye edildim? Bu bir soru işareti olarak hala aklımda yer ediyor. Bununla birlikte ikici sorum şu; AveA müşterilerini bu ve bunun gibi servislerin kendilerine üye edilme isteğini servis hakkında detaylı bir bilgi ve üyelik onayını AveA müşterisinin rızasını kati surette almak kaydı ile bu servisi başlatması gerekmezmi?
Teşekkürler;
Harun Çimrin

Avea
17.07.2008

Sayın Yetkili,

327695 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abonemizle ilgili içerik servisine üyelik hakkında detaylar paylaşılmıştır.Abonemizin şikayeti ilgili firma ile de paylaşılmış olup firma tarafından da abonemize geri dönüş yapılması sağlanacaktır.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri