AVEA'nın Müzik İndir Aldatmacası!
kurttaner
[13 Haziran 2008, 09:00]
Avea müzik indir servisini kullanıp Aveamuzik.com üzerinden telefonuma indirmek istediğim parçaları işaretleyerek ve o linkler cep telefonuma mesaj olarak geldikten sonra mesajları açarak (mesajları açtığımda GPRS bağlantısını kendi oluşturuyor) kullandım. Sitede adı geçen servisin (cep telefonuna şarkı indirme sırasında kullanılan GPRS bağlantısı ücretsizdir) ücretsiz olduğu belirtilmiş olmasına rağmen hattımda kontör düşüşü oldu.
Toplam 12 parça indirdim ve yaklaşık olarak hattımdan 214 kontör düştü. Aksaklığın giderilmesi için müşteri servisini aradığımda tüm bilgilerin tutarlı olduğunu söylediler ve ortada bir sorun olmadığı için kontör iadesi yapamayacaklarını belirttiler.
Adı geçen servisi kullanmadan önce hattımda 310 kontör vardı, işlemden sonra 27'ye indi, sonradan 87 kontöre çıktı. Haksız şekilde alınan 214 kontör var ve bunun iadesini talep ediyorum. Hizmetler ücretsiz denilmesine rağmen kontör düşüşü ile ücretlendirildiği için yanıltıcı bilgi veriliyor. %
312689 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu mesajına ilişkin yeniden aranmış ve kendisine ayrıntılı bilgi verilmiştir.
Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.
Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
Müşteri Hizmetleri
27.06.2008
kurttaner
AVEA Müzik İndir servisini kullanmam sonucu hattımdan haksız olarak 167 kontör düşüşü oldu(Adı geçen servis müzik indirimi sırasında kurulan GPRS bğlantısından ücret alınmadığını belirmiş.).Bu sorunu müşteri hizmetlerine 3 defa bildirdiğim halde sürekli kontör düşüşü konusunda bir tutarsızlık yok normal ücretlendirme yapılmış deniliyor.Müzik İndir servisinin telefonuma gönderdiği download linkleri dışında hiçbir şekilde GPRS bağlantısı kurulmadı.Sürekli bana gprs bağlantısı kurdunuz açıklaması yapılıyor
Cep telefonum Sony Ericsson K750I .Sorunun kaynağını tespit edip hatalı şekilde yapılan ücretlendirmenin tarafıma iadesini talep ediyorum.
Yine kontör düşüşünün sebebini bulamayıp GPRS bağlantı ücreti denilecekse şimdiden hattımın iptalini talep ediyorum.Ayrıca sorunu hakem heyetine götürmeye kararlıyım.
Anladığım kadarıyla kanuni bir zorlama olmadan sorunun kaynağını tespit edip mağduriyetimi gideremeyecekler.
16.06.2008
Sayın Yetkili,
Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan irtibat numaralarından ulaşılamamıştır.