312611 |

| AVEA Tarafından Yapılan Yanlış Bilgilendirmenin Ücretini Ben Ödedim!
denizfeneri
[13 Haziran 2008, 09:00]
12.6.2008 tarihinde Avea'nın web sitesinden online işlemlere girmek istedim. Numaramı ve şifremi yazdım ama karşıma çıkan mesaj “Avea hattınız bu işlemi gerçekleştirmek için uygun değildir. Detaylı bilgi için Avea merkez 500'ü arayınız”.
Daha sonra Avea müşteri hizmetlerini aradım, gece sistemde bir çalışma yapıldığını, sistemin şu an çalışmadığını öğrendim. Hattımın normal olduğunu, çalışmadan dolayı böyle bir mesaj verildiğini söylediler.
Bilmenizi isterim Avea müşteri hizmetleri ücretli bir hizmettir, böyle bir mesaj vererek ne kadar haksız bir kazanç sağladıklarını tahmin edersiniz. Verilen bu mesaj yerine sistemde bir çalışma var, daha sonra tekrar deneyin demek işlerine gelmez. Sonra Avea 500'ü kim arayacak, onlar nasıl para kazanacak? Bu tamamen tüketiciyi kandırmaktır.
Siz bu mesajla (Avea hattınız bu işlemi gerçekleştirmek için uygun değildir. Detaylı bilgi için Avea merkez 500'ü arayınız) bizi kandırdınız. Ücret ufaktır ama yüzlerce kişi ararsa meblağ ne kadardır siz bunun peşindesiniz. Lütfen 12.6.2008'deki 500'ü arama ücretimi tarafıma iade ediniz. % |