ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'da Faturayı Şişirmek İçin Bahane Çok azade21  [14 Haziran 2008, 09:00]
Bu ay ki faturamı inceledim. Daha düne kadar 6000 fatura sorgulamaya "bu mesaj ücretsizdir" diyordunuz, detayda evet göndermek ücretsiz ama sizin gönderdiğiniz cevap ücretli. Hani biz tüketiciler akılsızız ya bunu fark etmemiz yıllar alıyor.

Bende detaylar sayesinde bu ay öğrendim. Ayrıca Garanti Bankası'nın sayfasından kredi talebinde bulundum. Herhangi bir mesaj filan da göndermedim. Onlar bana cevap olarak "Krediniz onaylandı" diye mesaj gönderdiler.

Onların gönderdikleri mesajın ücretini neden benden alıyorsunuz onu da anlamış değilim. Üstüne üstlük banka hatırlatma amaçlı ha bire mesaj atıyor, onları da benden almışsınız.

İyi valla, ben de sevmediğim adamların cebini yazayım Garanti'nin kredi sitesine onlar cevap yazsın, ha bire onlardan para alınsın. Böyle saçma şey mi olur?

Lütfen konuyla ilgili beni arayıp hikaye anlatmayın. Haksız yere kestiğiniz ücretleri iade edecekseniz edin, aksi taktirde sizden bir şey beklemiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Avea
19.06.2008

Sayın Yetkili,

312553 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri