ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'dan Yanlış Hatta Yüklenen Kontör Umursamazlığı hakanyesilbag  [23 Mayıs 2008, 09:00]
16.05.2008 tarihinde, 0 555 704 15 ** no'lu Avea hattıma İş Bankası internet şubesinden 150 kontör yollarken yanlışlıkla numaramı 0 554 704 15 ** olarak girmişim. Yani kendi hattım yerine, yolladığım kontörler bir başkasının hattına gitti.

Önce banka yetkililerini aradım. Ancak bunu Avea yetkililerinin çözeceğini söylediler. Hemen Avea yetkililerini aradım. Avea yetkilileri ise kendi hattıma yollamış olduğum kontör makbuzu ve nüfus cüzdanı fotokopisini yollamamı söylediler.

İstenen belgeleri hemen verdikleri numaraya faksladım. Kendilerinden faksın ulaştığına dair teyidini de aldım. Bir gün içerisinde yanlışlığı düzelteceklerini söylediler. Fakat her gün Avea müşteri hizmetlerini aradığım halde hiç bir gelişme yok.

Ayrıca Avea müşteri hizmetleriyle son görüşmemde bana yanlış yollamış olduğum 150 kontörün, yanlış yolladığım kişinin kullanmasından kalan miktarı ancak yollayabileceklerini söylediler.

Ben kontörleri 16.05.2008 tarihinde yolladım ve belgeleri onlara aynı gün faksladım. Fakat bugün 22.05.2008 ve daha hiçbir gelişme yok.

Aradan hiç bir şey yapılmadan geçen 6 gün içerisinde zaten bana ait olup yanlış yollamış olduğum kontörler bitmiştir bile.

Avea'nın bu umursamazlığını şikayet ediyorum. Zaten bu yanlışlığı çözmedikleri taktirde hem bu hattı hem de yine benim adıma olup oğlumun kullandığı Avea hattını kapattıracağım. ^^

Arkadaşına Gönder

Avea
25.05.2008

Sayın Yetkili,

302332 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ancak kendisine şikayetçi bilgilerinde yer alan irtibat numaralarından ulaşılamamıştır.

Abonemize incelemenin sonuçlandığını bildirir sms gönderilmiştir.

Abonemiz 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak incelemenin sonuçları hakkında detaylı bilgi alabilir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri