ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA Habersizce İçerik Servislerine Üye Yapıyor adakutay  [22 Mayıs 2008, 09:00]
cep telefonuma bir mesaj geldi. “Şu mesajı at, milli takımın her golünden sonra şu kampanyalardan şu ürünü kazan” diyordu. Gelen mesaja istinaden mesajı gönderdim. cep telefonuma bir mesaj geldi. “Futbol paketi üyeliğiniz başlatılmıştır” diyordu.

Bilmeden üye olmuşuz, kesin bir ücretlendirme vardır dedim. Aradım müşteri hizmetlerini, bayan bir temsilci çıktı. Bilgi verdi ve ekledi: "bunun ücreti haftalık 1.5 lira, yıllık 81 lira”.

Açıkçası bana haber verilmeden ve ben aramasam bilmeyeceğim bir ücret faturama yansıtıldı. Yetkiliyi o an bu tür bir şikayetle karşı karşıya bırakmamak için ok dedim. Sonra saat başı gelen mesajlardan rahatsız oldum ve üyeliğimi iptal ettirdim.

Ücretin derdinde değilim ama üyelik ücreti söylenmeden bir ücretin faturama yansıtılmış olmasından rahatsız oldum. Buna sanırım illegal deniyor. Bir ürün alıyorsunuz ve bedelini bilmiyorsunuz. Avea gibi bir kuruma yakıştıramadım.^^

Arkadaşına Gönder

Avea
23.05.2008

Sayın Yetkili,

301454 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak ,detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ancak abonemiz müsait olmadığını ilettiğinden kendisine detaylı bilgi aktarılamamış,abonemize 7 gün 24 saat 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak konu hakkında detaylı bilgi alabileceği iletilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri