ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avea

AVEA'nın Kontörlerimi Almak İçin Bahaneleri! dieanqel  [31 Mart 2008, 12:19]
Avea, iznim ve bilgim olmadan Flycell üyeliğimi yapmış ve bunu iptal etmek istediğimde 50 kontörümü hattımdan düşmüş. Bundan 1 gün önceki tarihte ise nedensiz bir şekilde kontörümün eksiye düştüğü mesajını aldım kontör yükleyince 5 bin SMS'imin gittiğini fark ettim. Bu sebepten mesajlarımı kontörlerimle atmak zorunda kaldım ve müşteri hizmetlerini 3 kez aramak zorunda kaldım.

İnsanların kontörlerini yemek için bu kadar ucuz numaralar seçmelerine açıkçası üzüldüm. Bilgim olmadan üye olduğum üyeliğim karşısında alınan ve kendi hataları nedeniyle harcadığım kontörleri tazmin etmelerini istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

Avea
01.04.2008

Sayın Yetkili,

278820 no'lu şikayete ilişkin gerekli incelemeler yapılarak, detaylı açıklama aşağıda bilginize sunulmuştur.

Abonemiz sitenize iletmiş olduğu şikayetine ilişkin detaylı araştırma yapıldıktan sonra aranmış ve kendisine şikayeti hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.

Abone memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve bilgilendirmeler yerine getirilmiştir.

Avea abonelerinin istek ve görüşlerine önem vermektedir.Avea’ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri