ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acer

ACER Bilgisayarlarımızın Bir Türlü Çözülemeyen Sorunları! bbgreklam  [09 Mayıs 2008, 09:00]
5 Mart 2008 ve 12 Mart 2008 tarihlerinde şirketimize, Mikro Bilgisayar firmasından 4 adet Acer marka laptop satın aldık. Aldığımız bilgisayarlardan ikisinde kendi kendine kapanma problemi yaşanırken, diğer bilgisayarın da DVD-rom'u, CD'leri hiçbir şekilde okumuyordu.

Bu problemleri gözlemledik ve kapanma problemine sahip 2 adet bilgisayarı 5 Nisan 2008 tarihinde Emir Bilgisayar'a, tamir edilmesi talebimizle birlikte gönderdik. 8 Nisan 2008 tarihinde bize geri dönüş yapan Emir Bilgisayar, tamir talebiyle yolladığımız, kapanma problemine sahip 2 adet bilgisayarı kendi servislerinde tamir ederek, sorunun çözüldüğünü belirttiler ve bir daha kapanma sorununun yaşanmayacağını garanti ederek ürünleri teslim ettiler.

CD okuma problemine sahip diğer makineyi ise Acer'ın Türkiye yetkili distribütörü olan TPM Bilgisayar'a yolladıklarını belirttiler. Sonuçta 2 makineyi tamir edilmiş vaziyette geri aldık.

Bilgisayarları geri aldığımızda gördük ki kendi kendine kapanma problemi aynen devam ediyor. Bunun üzerine bilgisayarları iade edilmesi talebiyle Emir Bilgisayar'a gönderdik. Sonradan öğrendik ki, bilgisayarlar Acer Türkiye distribütörü TPM'ye gitti ve TPM iade talebimizi reddetti. Gerekçe olarak da bilgisayarlardaki çizik izlerini, bilgisayarların kutusunun olmamasını gösterdi ve makineler bize geri yollandı.

Son durum şu; Nisan 12'den beri TPM CD okuma problemi olan makineyi hâlâ onarıp bize geri yollayamadı. Sonuçta Acer'ın Türkiye yetkili distribütörü olan TPM, bilgisayarların kendi kendine kapanma problemini çözemediği gibi, ne yasal hakkımızı kullanıp bilgisayarları iade etmemize izin verdi, ne de hatalı üretim bilgisayarları geri verip yenilerini talep edebildik.

Yaklaşık 20 gündür mağdur durumdayız. İşlerimizi, sorun çözülene kadar kullanmamız için bize 2 adet başka marka bilgisayarı geçici olarak veren Mikro Bilgisayar sayesinde kör topal yürütmeye çalışıyoruz. %

Arkadaşına Gönder