ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acer

ACER Bilgisayarım Tamirden Çıkmıyor pdrkader  [21 Nisan 2008, 09:00]
17 Aralık 2007'de Vatan'dan aldığım Acer as5520g laptop, bir ay geçmeden arızalandı. Bilgisayarım belirsiz aralıklarda, resetleyip yeniden başlatıyordu. Ne zaman resetleyeceği belli olmuyordu. Vatan Bilgisayar vasıtasıyla, servise gönderdim.Serviste 15 gün kaldı.

Aldığım günün akşamı, tekrar aynı sorunla karşılaştım. Tekrar servise gönderildi. 42 gün serviste kaldı.Sorun belirlenemediği halde, ana kartı ve hard diski değiştirildiği söylendi. Eve getirdim. 3.gün tekrar aynı sorun oluştu. Vatan Bilgisayar'a gidip gelmekten, sinirlerim harap oldu.

Bilgisayarın taksitlerini ödüyorum.Ancak bilgisayar bende değil, kullanamıyorum. Bir bilgisayarın değişmesi, bu kadar zor olmamalı. Değişebilmesi koşulları bana şu şekilde aktarıldı; sorunun ilk bir ay içerisinde görülmesi…Aynı sorun bir parça üzerinde dört kez, farklı parçalar üzerinde altı kez tekrarlandığında bilgisayar değişebilir.Bu kuralların arkasına eklenen kelime oyunları...

Oturduğum yer ile Vatan arasında epey mesafe var.İşim gereği de fazla zamanım olmadığından, bu süreç beni bunalttı.Şu anda İstanbul'da oturuyorum. İstanbul dışında da oturuyor olabilirdim.Bu süreci nasıl takip edebilirdim. Buna rağmen, sonuç almakta güçlük çekiyorum.

Bilgisayarımı alırken Acer'ı tercih ettiğim için çok pişmanım. Bilgisayarım hâlâ serviste ve ben beşinci taksitini ödedim.Toplam iki ay bile kullanamadım. İki ay bile kullanamadığım bilgisayarın değişimi, neden bu kadar zor?&

Arkadaşına Gönder