ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acer

ACER Bilgisayarımı Servis Tamir Etmiyor Elruia  [18 Nisan 2008, 09:00]
Mayıs 2006'da Probe Bilgisayar’dan Acer Aspıre 9510 marka dizüstü bilgisayar satın aldım.2008 yılına gelene kadar, hiç sorun yaşamadan kullandım. Ancak 2008 Şubat’ta arızalandı. Teknik servise (tpm teknoloji) götürdüm. Hard diskinin arızalı olduğunu söylediler ve değiştirdiler.

Teslim alırken sorun yoktu. Ancak eve geldiğimde bir daha açamadım.1 hafta sonra tekrar servise götürdüm.Bu sefer, kullandıkları Windows yükleme İmage'inin arızalı olduğunu söylediler.Windows’u tekrar yüklediler. 12 Nisan 2008’de bilgisayarı teslim almaya gittiğimde, kontrol ederken başka bir arıza verdiğini fark ettim.

Bilgisayarda mavi ekran çıkıyor. Her seferinde bu tekrarlanıyordu. Bilgisayarımı tamir eden kişinin, izinde olduğunu, pazartesi günü beni arayacaklarını söylediler. Tabi arayan olmadı. Ben aradım. Bu sefer de bilgisayarımın garantisinin dolduğunu ve hiçbir işlem yapamadıklarını söylediler. Benden bilgisayarı aldığıma dair, faturamı göndermemi istediler. Faturamı maalesef bulamadım. Ben de bilgisayarı aldığım yere gittim.

İşte sanırım burada Murphy devreye girdi. Bilgisayarı aldığım yer, yerinde yoktu. Başka bir adrese taşınmıştı. Kapıya asılan adrese gittim. Ancak o adreste de öyle bir yer yoktu. Şu anda yapabileceğim hiçbir şey kalmadı. Garanti süresinin bittiğini söyledikleri tarih,Tpm teknolojiye göre 2008 Ocak'ın 2.haftası.

İlk arızalandığında bilgisayarı, 12.02.2008’de servise götürdüm. Garanti kapsamında onardılar. Yani garantisi bittiği halde onardılar. Elimde servise ait belgeler ve banka extreleri hâlâ duruyor. En azından onları sakladım. Lütfen bana yardımcı olun. Bundan sonra ne yapmalıyım.&

Arkadaşına Gönder