ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acer

ACER Bilgisayarımın Yapılmayan Değişim İşlemi! MUHKARA  [15 Nisan 2008, 09:00]
Bakırköy NT mağazasından bir Acer laptop aldım. Bir müddet sonra sorunlar çıkmaya başladı. 12.02.2008 tarihinde mağazaya götürüp şikayetlerimi dile getirdim. Aradan 2 hafta geçti ama laptopum bıraktığım gibi mağazada duruyordu. Ben de mağazadan geri alıp 26.02.2008 tarihinde Şirinevler'deki Altek teknik servise götürüp teslim formunu aldım.

İlerleyen zaman içerisinde laptopumun merkeze gönderildiğini ve ana kartı değişeceğini öğrendim. Defalarca TPM'deki yetkililer ile görüştüm, işlemlerin hızlandırmasını istedim. Bütün çabalarım sonuçsuz kaldı 30 işgünü fazlası ile geçti.

Yeni bir laptop alma hakkım doğmasına rağmen merkez servisteki yetkililer 08.04.2008 tarihinde laptop'u Şirinevler'deki Altep Bilgisayar'a göndermişler. Ve *** isimli yetkili kanuni yollara başvurmakta serbest olduğumu söyledi ama maalesef faturayı bulamıyorum. Firmanın taahhüdünü yerine getirmeyip buyur kardeşim yeni laptop demesi lazımken böyle çıkış yapması beni çok üzdü. Yetkililerin dikkatine sunuyorum, umarım yardımcı olacak birileri çıkar.%

Arkadaşına Gönder