283905 |
| ACER Bilgisayarım İş Motivasyonumu Düşürüyor
ferhat1907
[12 Nisan 2008, 09:00]
Vatan Bilgisayar’dan geçen sene Acer Travelmate 2420 model diz üstü bilgisayar aldım. Aldıktan kısa bir süre sonra kapanıyor ve ısınıyordu.Vatan Bilgisayar’a götürdüm.Tam 1 ay bekledikten sonra, test edildi.Bir arıza tespit edilmedi diye, geri gönderdiler. Daha sonra aynı kapanma sorununu yaşadım.
Tpm Dudullu’ya kendi elimle götürdüm. Burada da test ettiler.Bir arıza yok, diye geri verdiler. Kendi kendine kısa bir sürede hemen ısınıyor ve kapanıyor. Bu laptop benim elim ayağım. Ben bunu yine servisinize göndersem, 3.kez bu ısınma ve kapanma problemini yine halledemeyecekler. Ben yine laptopsuz kalacağım. Bu zaman kaybı işime mani oluyor.Maddi kayba uğruyorum.
Bilinçli bir tüketici olarak, zaten tüketici kararıyla paramı iade alabilirim. Buna zaman harcamak istemiyorum. Acer markasından da vazgeçmek istemiyorum. Benim evimde ve iş yerimde toplam 4 adet Acer masaüstü bilgisayar var.
8 senedir Acer kullanıcısıyım. Lütfen bu laptobu bana değiştirin. Kendinizi benim yerime koyun.5 dakikada kapanan bir laptopla, işinize ne kadar motive olabilirsiniz. Gerekirse farkını vereyim.Doğru düzgün bir laptop veriniz. Acil cevabınızı bekliyorum.& |