ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acer

ACER Bilgisayarım 3 Kez Servise Gitmesine Rağmen Değiştirilmiyor! ttoker  [08 Nisan 2008, 09:00]
Antalya Bimeks'ten Acer aspire5520g model bir laptop aldım (27.12.2007). Bilgisayar 08.02.2008 tarihinde mavi ekran hatasıyla Antalya Acer teknik servisi Bilşa'ya teslim edildi ve karşılığında bir form aldım.

2 gün sonra aradılar sorun giderildi diye. Laptopu aldım ve sorun hala devam ediyor. Aynı gün ayrı bir kayıtla bilgisayarı tekrar aldılar ve İstanbul'a yolladılar. Anakart'ı değişecek dediler. Tam 1 ayda laptopu geri yolladılar anakartı değişti diye (05.03.2008 Bilşa form tarihi) laptopu teslim aldım. Evime geldiğimde hatanın hala devam ettiğini gördüm.

Ertesi gün bir daha götürdüm ve teslim ettim. Ürünümün aynı hatadan tam 3 kez Bilşa servis kayıtlarına mavi ekran hatası olarak işlendi. Ürünün yenilenmesini istedim. İstanbul karar veriyor dediler. İstanbul Acer'ı aradığımda da aynı parçanın üç kere değişmesi sonucu ürün değişimi yaptıklarını dile getirdiler.

Garanti şartlarında böyle bir madde yok. Garanti şartlarında geçen ise aynı hatadan dolayı servise 3 kez gelmesi durumunda değişimin olacağı yazılmaktadır. Yani sonuç olarak benim 08.02.2008 tarihinden bu güne kadar laptop elime ulaşmadı. Aradığımda ise ürün hakkında bilgi veremediler parça bekleniyor diye geçiştirdiler. Mağdurluğun bu kadarı. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada 3 servis formu da elimde. %

Arkadaşına Gönder