ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acer

ACER Bilgisayar Isındığı İçin Kapanıyor atilla367  [08 Nisan 2008, 09:00]
2005 yılında Bostancı Vatan Bilgisayar'dan bir adet dizüstü bilgisayar aldım.1 yıl sonra aşırı ısınmadan kaynaklanan kapanma şikayeti ile servise gönderdim. Fandaki tozlanma dolayısı ile kapandığı bildirildi.

Birkaç ay sonra aynı arıza tekrar etti. Aynı şekilde servise gidip geldi. Toplamda aynı arızadan 4 defa gönderdim. Sonuncuda garanti süresinin bittiği bildirildi.

Garanti kapsamında arızanın giderilmediğini müşteri hizmetlerine anlatmama rağmen konu ile ilgilenilmedi. Şirketin ilgili müdürlerini defalarca aramama rağmen ulaşamadım.

Bunun üzerine mahkeme işlemlerini başlattım. Sonuç olarak mahkemeyi kazandım. Mahkeme kararına rağmen bilgisayarımın yenilenmemesi ve herhangi bir cevap dahil alamamam üzerine icra işlemini başlatmak zorunda kaldım.

Şu an icra sonucunu bekliyorum. Buradan aldığım ders çok oldu.

Acer bilgisayar firması tanındığı kadar büyük ve sistemli çalışmıyor. Servislerinde teknolojiyi kullanan elemanları yok (Erzurum servisi İstanbul ile irtibatını normal telefon üzerinden sağlıyor, buradan gönderilen bilgisayarı takip edemiyorlar)

Tek servisi İstanbul- Ümraniye'de ulaşılması zor bir yerde(otobüs veya minibüs ile gitme imkanı yok) ve arıza maksadıyla gönderdiğim bilgisayarı 2 saatte buldular.

Müşteri hizmetlerindeki çalışanları bilgisiz ve ilgisiz. Şikayet maksadıyla ulaşılması gereken insanlara ulaşılamıyor.^^

Arkadaşına Gönder