260322 |
| ACER Bilgisayarım 6 Kez Servise Gitmesine Rağmen Hala Arızalı!
gencercan19
[11 Şubat 2008, 09:00]
2006 yılının 10'uncu ayında aldığım Acer marka ürünümün ilk başta 2007 Nisan ayında ilk arızasını yaşadı. Anakart değiştirildi, ürün tamiri yapıldı. Her şey buradan sonra başladı. 3-4 ay sonra speaker cızırtılı ses vermeye başladı. Arızaya verirken spekear'dan ses cızırtılı geliyor + makine kendi kendine kapanıyor diye verdim. Speaker değişti ve ürün geri geldi.
3-4 gün sonra Dvd-rw'ın da bozulduğunu anladım. Serviste bozulmuştu ve ürün gene kendiliğinden kapanıyordu. Gene arızaya verdim ürünümü. Hem Dvd hem kendiliğinden kapanıyor diye verdim. 1 hafta sonra falan verdiler fakat sistem gene kapanıyor. Gene gönderdim, temizlik yapıldı deyip gene geri gönderdiler ürünü. sanki temizlikle alakalı da.
2 gün sonra gene kapanmaya başladı. İyice sinirlendim. Gene götürdüm, gene temizlik dediler. Ayrıca bu sefer de benden para istediler. Ben vermeyince para temizlik için müşteri memnuniyeti giderilsin diye yaptık dediler servis fişine. Ne kadar memnun ettiler beni anlatamam. Hani yapmıştınız?
Aldım, gene kapanıyor kendiliğinden. Ben gene yola koyuldum, tabana kuvvet Ercan diyerek gittim. Verdim ürünü, verirken de TPM müdürüyle görüştüm. Bana ne dedi biliyor musunuz? Buraya sırf cihazı değiştirmek için günde 10 defa gelen var dedi. Sonra müdürle görüşme bitti TPM'dekı servis elemanıyla konuşmaya başladık. Bana bu ürünü anca ikinci el fiyatına satarsınız demeye başladı. Ne oluyor dedim, neden satayım?
Neyse ürün hala TPM Teknoloji'de. Arızayı çözmüşler, anakart bozukmuş onu değiştirmişler. Tüketici hakları derneğine verdim. Her neyse bu gece aldım ürünü. Şimdi nasıl ürün, ne alemde diye sorarsanız işte size güzel bir cevap kendiliğinden kapanmıyor. Şimdi de hiç açılmıyor ki.
Bu mudur müşteri memnuniyeti? Bu ülkedeki kurumlar nasıl çalışıyor? Nerede Sanayi Bakanlığının baskısı? Bana ürün satıyorlar fakat garanti belgesi İngilizce. Uluslararası garanti belgesi veriliyor. Bu mudur yani adalet, hukuk? Her şey anlattım gibi doğrudur. Ürün 6 defa arızaya gitti 6'ncı gelişi bana. Bu sefer de hiç açılmıyor. Ben paramı geri istiyorum. Ben adalet istiyorum. Tüketici haklarını korumak en önemli iş olsun istiyorum.% |