258695 |
| ACER Bilgisayarımın Bitmeyen Servis Macerası!
mehmetibrahim
[06 Şubat 2008, 09:00]
Edirne Gate Elektronik'ten aldığım bilgisayarım bir yıl olmadan ekranı arızalandı. Bilgisayarı aldığım yere götürdüm 10.01.2008 tarihinde teslim ettim. Bilgisayarımın ekranının bozulduğunu, merkeze gönderileceğini söylediler.
İstanbul Eksa Eletronik'e gönderilmiş. Orayı aradım, onların sorunu çözemediğini öğrendim. Oradan TPM Teknoloji ana distribütöre yollanmış. Ana distribütörü aradım ne kadar zamanda cihazımın tamir edileceğini sordum. 15.01.2008'de bana 4 hafta sonra parça gelecek cihazı yapacağız dediler. Ben de 15 işgününü geçen onarımlarda konsinye bir ürün almam gerektiğini kendilerine ilettim.
Bilgisayarın 14.01.2008 tarihinde ellerine geçtiğini, bu sebeple 15 işgünü dolmadığını, 15 işgünü dolunca aramamı söylediler. Ben de süre dolunca aradım, 01.02.2008 günü aradım konsinye cihaz isteğimi yineledim. Benim cihazımın yapıldığını söylediler, fakat bence zaman kazanmak istiyorlar.
Bugün 05.02.2008, daha bilgisayarım gelmedi. Kimi ararsam topu ötekine atıyor. Cihazım Acer Travelmate 4222. Satış sonrası hizmeti berbat. Keşke bu cihazı almasaydım ama bu son olacak.% |