ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acer

ACER Datalarımı Sildi ve Kaçak Xp Lisans Yükledi Jozer2000  [14 Aralık 2007, 09:00]
Mavi Bilgisayar'dan aldığım Acer Aspire 5102 model notebook'u sizlere 1 sene içerisinde 4 kere gönderdim. 3 ay 10 gün boyunca makineyi kullanamadım. 2. Gidişinde datalarımın önemli olduğunu formda belirtmiş olmama rağmen hard disc formatlandı. Ki hard disk ile hiç bir problemim yoktu.

Üstelik lisanslı windows xp versiyonumu kaldırıp kaçak xp kurdunuz. Kaybolan datalar arasında 7 yıllık mail geçmişi ve bugün aramızda olmayan insanlarla çekilmiş hatıralarla dolu resimler de mevcuttur. Ankara yetkili servisiniz gayet makul olmasına rağmen, sizin kendi personeliniz gayet sorumsuzca davranarak bu hatayı telafi edeceğine aksi bir durum yaratarak beni sürekli oyaladı.

Son kuruşuna kadar paramın iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde bu olayı mahkemeye kadar götürecek ve sizleri Bsa'ya şikayet edeceğim. Tam iş kurduğum ve bilgisayara ihtiyacım olduğu zamanlarda bütün düzenimi altüst ettiniz. Kaybolan datalar ve paramın karşılığını alamamam da cabası. ^^

Arkadaşına Gönder