321533 |
| ACER Bilgisayarı İade Etmek İstiyorum
ahmetdo
[03 Temmuz 2008, 09:00]
Kasım 2007'de Teknosa'nın internet sitesinden almış olduğum laptopu, 6 ay sonra Nisan ayında ekran arızası yaptığı için Ankara'da bulunan yetkili servis olan Ebt firmasına götürdüm. Bu firma ana kart değişikliği yapılacağını ve ürünü İstanbul'a göndermeleri gerektiğini söyledi.
26.4.2008 tarihinde, laptopu bıraktım. Arada kontrol etmek için aradığımda, parçanın yurt dışından geleceğini ve bu yüzden beklediğimi söylediler. Bu arada bu konuda yasal sürenin 30 iş günü olduğunu öğrendim. Bu süre zarfında laptop geri gelmedi. Tpm teknolojinin o korkunç Call Centre'ında defalarca konuşmalar yapıp, hikayemi her seferinde başka kişilere defalarca anlattım. Çözüm bulamadığım için bu konuda firmada yetkililerinin isimlerini öğrenip, santralden bu kişilere ulaşmaya çalıştım.
Ulaşabildiğim, kendisinin yetkili olduğunu söyleyen kişiler, bana laptopum için bir iade raporu hazırlayacaklarını ve bu raporla benim tekrar Teknosa'ya gidip ürünümü ister iade, ister yenisi ile değişimimi sağlayabileceğimi söylediler. Bu birimde, 3 farklı kişi ile görüştükten sonra, 61.günde raporumu alabildim.
Fakat Teknosa'ya büyük bir sevinç ile götürdüğüm rapor ile hiç kimse ilgilenmedi. Teknosa'nın böyle bir ürün iadesi ya da değişimi yapamayacağını, bunu yapacak kişilerin ise Tpm teknoloji olduğunu söylediler. Delirmemek işten değil. Kimin doğru kimin yalan söylediğini artık anlamıyorum.
2 aydan uzun süredir, bir kez bile dönüş yapmayan Tpm teknolojinin yetkililerinin, bu sayfayı okuduğunu hiç sanmıyorum.Acer bilgisayar çok kolay arıza yapıyor.Tpm servisi satılan ürünün sorunuyla ilgilenmiyor.& |