ŞikayetVar

Şifre:
Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Pepsi (Fruko, Yedigün, Aquafina, Seven Up, Gatorade, Lipton Ice Tea)

PEPSI Makinesi Onlarca Liramı Yuttu! thealican  [23 Ekim 2008, 09:00]
İstanbul / Avrupa yakasında öğrenim gören bir öğrenciyim. Evden okula - okuldan eve gelip giderken metroyu kullanıyorum. Ancak, metroda bulunan Pepsi makinesinden şikayetçiyim.

Bu makine 1 YTL bozuk para ile çalışıyor. İçerisine parayı attıktan sonra, kolanızı seçiyorsunuz ve alt tarafta ki hazneden alıyorsunuz. Ama nedense bana bir türlü denk gelmiyor çalışan bir makine.

Bu makine nedendir bilinmez, kimi zamanlar atılan parayı yutuyor, geri vermiyor. Ne ürün alabiliyorsunuz, ne de attığınız parayı. Üstüne üstük üzerinde Pepsi destek hattı yazıları da var. Üzerinde soru ve sorunlar için 0212 alan koduyla başlayan bir numara var. Aramayı denediğimde ise, tok sesli bir hanımdan “yanlış bir numara çevirdiniz, lütfen kontrol edip tekrar deneyiniz” şeklinde mesaj alıyorum.

Bir de... 0800… lü bir numara. Ben metrodan kola alıyorum. Arasam arasam cep telefonu numaramdan ararım sizi. cep telefonundan da 0800'lü numarayı arayamayacağıma göre! Kaptırdığım onlarca liralarımla metroya üzülerek binmem gerekiyor.

Bu olaydan muzdarip onlarca insan var. “Eskiden Pepsi makinesini tekmeleyenleri gördükçe ne yapıyorlar?” diyordum. Şu anda ben de anladım. Eğer bir gün makineyi metronun hattına kadar sürükler ve oradan aşağıya atarsam, sanırım mutlu olacağım.

Soruyorum size Pepsi? Benim zararımı nasıl ödeyeceksiniz? Madem bakımını yapamıyorsunuz koymayın o zaman makineleri!**

Arkadaşına Gönder

25.10.2008 thealican Tebrikler Pepsi!

Şikayetimi dikkate alarak 2 gün önce bana telefon ile ulaşan müşteri hizmetleri adres bilgilerimi istedi.
bu gün ise, madur olduğum kadar kola elime geçmiş durumda.

Açıkcası pepsi nin işini bu kadar önemsemesi beni inanılmaz mutlu etti.
Umarım bu tür problemleri otomatlarda artık yaşamayız.

Teşekkürler Pepsi!

Saygılarımla.
Alican Çağıl

24.10.2008 thealican Makinelerin bizleri madur etmesini sevmediğim gibi, pepsi nin bu kadar ilgi göstereceğini de açıkcası tahmin etmedim.

Bu gün sabit bir telefon aracılığı ile bizzat cep telefonumdan aranarak bilgilendirildim ve ürünün telafisini gerçekleştireceklerinin haberini aldım.

Güncel adres bilgilerimi verdim. Madur olduğum ürün sayısı kadar bir ürün'ü adresime kargo ile göndereceklerini söylediler.

Ürün elime ulaştığında gelişmeleri bildireceğim.

Teşekkürler,
Alican ÇAĞIL

Pepsi (Fruko, Yedigün, Aquafina, Seven Up, Gatorade, Lipton Ice Tea)
24.10.2008

SAYIN CAGIL,

Cihazlarda karsilasacaginiz veya karsilastiginiz tum durumlarla ilgili cihaz uzerindeki numaralari arayabiliyorsunuz,

Cep telefonunuzdan da sabit numaranizdan da aradiginizda 0212 283 94 20 destek hattimiz sorunsuz bir sekilde calismaktadir. Veya 0800 numaramizi ister cep hattinizdan ister sabit hattinizdan arayarak durum bildiriminizde bulunabiliyor ve urun telafinizle ilgili destegi bizden alabiliyorsunuz.

Dis ortamda bulunan cihazlarimizin cesitli nedenlerden kaynakli servis disi olmalari halinde, yasamiz oldugunuz her turlu aksaklik icin sizlere geri destek hizmetimizi gerceklestirmekteyiz.

Tesekkur ederiz,
PEPSI COLA