ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anadolu Hayat Emeklilik

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK Çalışanlarının Yaptığı Hata Müşteriye Mâl Oluyor fekers  [21 Haziran 2008, 09:00]
Maalesef 379612 numaralı Anadolu Hayat Emeklilik müşterisiyim. Aralık 2007 tarihinde 700 YTL (6 aylık toplam) vererek bireysel emekliliğe İş Bankası aracılığı ile katıldım.

O zaman müşteri hizmetleri beni Maximum karta kampanya olduğu ve kredi kartı ile ödemem halinde bir aylık ücret kadar puan verileceği konusunda bilgilendirmediği gibi hiçbir fark olmadığını da belirterek beni otomatik ödeme yapmam konusunda yanılttı.

Bu ay kredi kartı ile ödeme yapmaya başladım. Yine bir kampanya var fakat yine puan alamıyorum.

Bana ulaşan müşteri hizmetleri ancak tekrar 700 YTL ödeme yaparsam, her ay yaptığım düzenli ödemeye ilaveten (sanki bana kaybettirdikleri para azmış gibi) bana Maxipuan vereceklerini söylüyorlar.

Hem çalışanları bizi bilgilendirmeyip para kaybetmemize sebep oluyor, hem de çok ilgili bir firma gibi problemi çözdüklerini ifade ediyorlar. Hayır mutlu değilim. Çünkü gereksiz yere para kaybım oldu. ^^

Arkadaşına Gönder

Anadolu Hayat Emeklilik
23.06.2008

316333 numaralı şikayetle ilgilidir.

Müşterimizle görüşülmüş, kendilerine konuyla ilgili bilgi verilmiş ve memnuniyetleri sağlanmıştır.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.
Müşteri İlişkileri ve Operasyon Müdürlüğü
444 55 00