ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anı Tour

ANI TUR Otobüsünün Yol Bilmeyen Şoförü! cayz  [24 Temmuz 2008, 09:00]
07.07.08 saat 23.30 Kemer 3 numaralı 07 GG plakalı otobüsle Kadıköy Salıpazarı'ndan hareket ettik. Sağ olsun şoför İzmit sapağını kaçırınca Boğaziçi köprüsüne, dolayısıyla karşıya geçmek suretiyle Mecidiyeköy'ü dolaşıp orta koltukta oturan bir amcanın yardımıyla şükürler olsun İzmit tarafına yöneldik. Daha sonra Avrupa yakasından binen yolculardan öğrendik ki onlara da İkitelli'yi dolaştırmış adam.

Ama bitmedi. Bu sefer aynı şoför Adapazarı'nın içine girip bakkalı marketini her yerini gezdirdi bize. Zar zor Adapazarı'ndan çıktık derken daha bitmedi adam yeniden girdi Adapazarı'na. Şaka gibi değil mi? Ama gerçek. Bunları yaşadık ve Antalya'ya nasıl gideceğiz diye otobüste kimse uyumadı dersem yalan olmaz. Amca Antalya'ya kadar şoförün yanında oturdu.

Gelelim Anı Tur'a; siz ki her sezon can taşıyorsunuz, bir numarasınız değil mi? Allah aşkına bana cevap verin; yol iz bilmeyen adamlarla ne işiniz var? Nasıl bir şirketsiniz anlatın bana. Diyecek kelime bulamıyorum. Anı Tur'la seyahat edecek kişilere bırakıyorum yorumu.%

Arkadaşına Gönder

Anı Tour
29.07.2008

Sayın Zeynep Hanım:

Firmamızca sizlerin tarafımıza sunmuş olduğu bilgiler doğrultusunda hergün kendimizi pozitif yönde yenilemekteyiz.Konu ile ilgili olarak misafirimizle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden,kendisine özürlerimizi iletmiş olup,misafirimizin bu durumdan hoşnut kaldığı tarafımıza aktarılmıştır.

Halkla İlişler Departmanı