ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anı Tour

ANI TUR'un Tadilattaki Bir Oteli Pazarlaması! leylakaradeniz  [23 Temmuz 2008, 09:00]
24.06.2008 tarihinde Anı Tur aracılığı ile gittiğimiz Bodrum Gümbet'teki Mira Luna Club'ta yaptığımız tatilden aşağıda sayacağımız nedenlerden dolayı şikayetçiyiz.

Harbiye Anı Tur'un katalogunda ve Mira Luna Club'ın internet sitesinde yer alan özelliklerden birçoğu o tarihler arasında otelde mevcut değildi. Şöyle ki; kaydıraklı yüzme havuzu, kasa, fittness center, Türk hamamı gibi hizmetler otelin o tarihlerde henüz tadilatı bitmediği için hizmete girmemişti. Yoğun bir tadilat çalışmasıyla gürültü içinde ve işçiler ile birlikte tatilimizi yapmaya çalıştık.

Bize Mira Luna Club'ı tavsiye eden Anı Tur'un bölge sorumlusunun otele geç de olsa gelmesi ile de başka bir otele yerleştirilemedik. Gümbet'teki Anı Tur'un sorumluları da bize yüksek fiyatlı otelleri önererek ancak cebimizden ödememiz koşuluyla bu otellere gönderilebileceğimizi baştan savma ve ilgisiz tavırlar içinde bize belirttiler.

Bu durumda, o tarihlerde tadilatı bitmemiş bir otelin Anı Tur tarafından tavsiye edilmesi ve Mira Luna Club'ın birçok eksiklikleriyle müşteri kabul ederek kalitesiz hizmet vermeleri yüzünden tatilimiz çok sıkıntılı bir şekilde sonlanmıştır.

Zira ödeme şeklim, daha tatile gitmeden, oteli görmeden, bizzat kendilerine güvenerek ve bir hizmet almadan gerçekleşmiştir. Kendileri güvenimizi boşa çıkararak neredeyse inşaat halinde ve hizmet yoksunu bir otele bizi göndermişlerdir.

Otel kayıtlarının incelenerek aynı tarihler arasında bizler ile birlikte tatil yapan, şikâyetçi olan ve sıkıntı yaşayan müşterilere de ulaşılarak bu otele gereken cezai işlemin yapılmasını ve Anı Tur tarafından, kesinlikle kendilerine bildirmiş olmamıza ve kendilerinin kayıtsız kaldıkları için işkenceye dönüşen tatil zararımın en kısa sürede karşılanmasını ve bu konuda bilgilendirilmemi rica ederim. %

Arkadaşına Gönder

Anı Tour
21.08.2008

Sayın Leyla KARADENİZ;
Öncelikle Sayın misafirmizi acentemizi tercih ederek çıkmış olduğu seyahatte kendisini memnun edemediğimiz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
Konu ile ilgili olarak misafirmiz ile görüşme esnasında gerekli açıklamalar tarafına yapılmıştır ve memnuniyet sağlanmıştır.
Misafirmize konu ile ilgili olarak geri dönüş yaptığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz