ŞikayetVar

Sonraki >>

Anı Tour

320932

ANI TUR Otel Rehberinin İlgisizliği! ilker19751  [02 Temmuz 2008, 09:00]
16 Haziran pazartesi saat 13.30'da 13 saatlik yolculuğun ardından Anı Tur acentesinden rezervasyon yaptırıp gittiğimiz otele vardık. Bize otele saat 14'te odamıza yerleşebileceğimiz ve ayrıca oraya vardığımızda
Anı Tur rehberinin bizi karşılayacağı yardımcı olacağı söylenmişti.

Resepsiyonda biz giriş yapmaya çalışırken Anı Tur rehberi bizimle uzaktan tanıştı. Boş odanın şu anda bulunmadığını, biraz gezinip dolaşmamızı söyledi. Bu kadar uzun yolun ardından dolaş dolaş nereye kadar? saat 15.30 civarlarında odamız ayarlandı fakat bin bir güçlükle.

Şöyle ki; o saate kadar ben sürekli rehberimizin peşinde dolaşmak zorunda kaldım. Ayrıca rehberi lakayt ve adamına göre muamele yapan biri olarak gördüm. Kısaca hayal kırıklığıydı.%

Arkadaşına Gönder

Anı Tour
05.09.2008

Sayın İlker GÖNÜL,
Tüm tesislerde odalara giriş saati 14:30 olup bu bilgi, rezervasyon esnasında yazılı ve sözlü olarak miafirlerimize verilmiştir.Ancak sayın misafirlerimizin tatile çıktığı dönem olan Haziran ayı,Türkiye'de bütün otellerin tamamen yoğun olduğu dönem olduğundan ve otelde diğer konaklayan misafirlerin odalarını geç boşaltmasından ve temizlik yapıldığından dolayı 30dk.gibi bir gecikme ile misafirlerimizin odaları teslim edilmiş ki bu gecikmede acentemizin hiçbir suçu bulunmayıp tamamen tesisten kaynaklanmaktadır.
Sayın İlker Bey'in tarafımıza aktarmış olduğu tüm detaylar ile ayrıca ilgilendiğimizi belirtmek isteriz.

Anı Tur Halkla İlişkiler Departmanı