ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anı Tour

320151

ANI TUR Aracılığıyla Yaptığımız Tatildeki İlgisizlik! ocultis  [30 Haziran 2008, 11:19]
20–25.06.08 tarihleri arasında Club Megasaray Belek otelinde tatilimi geçirmek üzere Anı Tur'un Disu Turizm Gaziosmanpaşa acentesine rezervasyon yaptırdım.

Tatile eşim ve 9 aylık bebeğimle gittik. Havaalanında indiğimizde tur adına kimse yok, sadece bir minibüs şoförü karşıladı. Neyse o otele kadar götürdü, ancak otele vardığımızda büyük sürprizle karşılaştık; elimde kayıt var olmasına rağmen rezervasyonumuz gözükmüyordu. Yani otele kabul etmiyorlardı.

Otel resepsiyondaki görevli ve müdürü çok ilgi gösterdiler ve otel tamamen dolu olmasına rağmen bize süit odalarını tahsis etiller. Bu arada tabii ki Anı Tur'dan ilgilenecek kimseler yoktu. Sadece merkezden cep telefonumdan 15 dakika sonra arayıp acaba odamıza yerleşebildik mi diye aradılar. Tatil boyunca da Anı Tur'dan bırakın özür dilemeyi herhangi bir ihtiyacımız var mı diye soracak kimse gelmedi. Anı Tur rehberini ara ki bulasın. Bu oteldeki müşterilerine ilgi göstermiyorlarsa neden pazarlıyorlar anlamış değilim. Anı Tur bende çok büyük hayal kırıklığı oluşturmuştur. %

Arkadaşına Gönder

Anı Tour
05.09.2008

Sayın Tanzer HÜSMANİ;
Tarafımıza göndermiş olduğunuz maile istinaden yaptığımız kontroler sonucunda 09/06/2008 tarihinde Club Megasaray'a bir standart odaya rezervasyon yapıldıktan hemen sonra rezervasyon tesise gönderilmiş ve tesis terafından 20/06/2008giriş 25/06/2008 çıkış olarak rezervasyonun kabul edildiğine dair confirme tarafımıza gönderilmiştir. Tesisteki aşırı yoğunluktan dolayı yer olmadığı misafirlerimize aktarılmış ve tesis yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda hiçbir şekilde fiyat farkı talep etmeden Sayın misafirlerimize bir suıt oda verilmiştir.
Anı Tur olarak rezervasyonun başlangıcından bitimine kadar tüm sorumluluklarımızı yerine getirmiş,misafirimiz ile tesise giriş yaptığı ilk andan itibaren ilgilenilmiştir.
Buna rağmen Sayın misafirlerimiz, Anı Turu tekrar tercih etmeleri halinde kendilerine V.I.P misafirlerimize uyguladığımız konsept hiçbir ücret talep edilmeden uygulanacak olup kendilerini memnun etmek için acentemiz tüm imkanlarını kullanacaktır.

Anı Tur Halkla İlişkiler Departmanı